Berlin_00
Få inspiration til din tur til Berlin

Bliv klar til at gå på opdagelse i fantastiske Berlin

Til startsiden

Din guide til Berlin

Tænk sig, at vi danskere bare kan hoppe i bilen og være i en af Europas fedeste storbyer nogle timer senere. Faktisk tager det kun 2 timer fra Rostock! Det kan være en fordel at forlænge turen lidt, for der er så meget at se på vejen. Når du planlægger et roadtrip til Berlin kan du nemlig lade kompasset pege mod nye eventyr hele tiden – i dit helt eget tempo.

Berlin bugner af historie og interessante seværdigheder. Vi har lavet denne guide til Berlin til dig, som ønsker at gå på opdagelse i fantastiske Berlin. For eksempel kan det anbefales at tage et shoppe-stop i McArthurGlen Designet Outlet eller se det smukke sommerslot Sanssouci i Potsdam.

Derudover vil denne guide til Berlin tage dig med til steder i byen, hvor fortid og fremtid mødes i et mix af historiske monumenter, unikke bydele og kulinariske specialiteter, der spænder fra döner kebab til smagfulde restauranter i Berlin med Michelin-stjerner.

Vil du feste til den lyse morgen eller læse mere om Europas historie, er Berlin stedet. Her kan du få stillet lysten til både currywurst, kunst og aktiviteter for de mindste. For udover de klassiske seværdigheder som Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie, gemmer Berlin på en perlerække af skjulte skatte, udforsk bl.a. de autentiske loppemarkeder i Berlin.

Så sæt kryds på kortet, pak bilen og sæt kursen mod byferie i Berlin!