img_Meersentrum_hero
Gør sommeren sødere, sjovere eller skønnere

Turen går til Tyskland, og der er ingen vej udenom

Til startsiden

5 forslag til fede dagsture til Tyskland tæt på Puttgarden

Sæt bilen i gear, smut til Lübeck og smask verdens bedste marcipan i dig. Styr mod Hansa Park og få masser af sjov for pengene – eller brug dem på herlig shopping til skønne priser i McArthurGlen Designer Outlet. På vejen kan du hilse på hajer i Meereszentrum, som ligger tæt på færgelejet. Eller slå et smut forbi BorderShop, der altid er besøget værd. Læs mere her og book din tur, før det er for sent. Sommeren er ankommet – og Tyskland er tættere på, end du tror.

Lige nu kommer du afsted på en 1-dagsbillet fra kun DKK 299,-* T/R via Rødby-Puttgarden.

*SMILE 1-dagsbillet er gyldig til ud- og hjemrejse samme dag. Du får reserveret plads på den bookede afgang, men billetten er også gyldig på alle andre afgange samme dag. Du betaler DKK 799,- og får en værdikupon på  DKK 400,- når du checker ind i Rostock samme dag som afgang fra Gedser. Værdikuponen kan udbetales kontant på færgen eller benyttes ombord på hjemrejsen. Længdetillæg for biler over 6m i henhold til gældende regler. Prisen forudsætter medlemskab af Scandlines fordelsprogram SMILE og kan kun bookes online. Pris er vist inkl. online bookinggebyr på DKK 7,-.

1

Lübeck byder på lækker marcipan

En kort køretur fra færgen, og du står midt imellem smukt restaurerede middelalderbygninger. Lübeck er en af de tyske hansestæder, som ligger ud til Østersøen, og det er faktisk svært at finde en by lige så charmerende – og så tæt på. Lübecks forhold til marcipan strækker sig flere hundrede år tilbage, og byen bugner af specialiteter lige fra bagværk til konfekt, baseret på den lækreste marcipan. Vil du have en ægte marcipanoplevelse, så besøg Café Niederegger, der i 8 generationer har benyttet deres mere end 200 år gamle opskrift på den ypperste marcipan. Her byder de på oceaner af de lækreste kager, konfekt og smukkeste guldbarer af rå-marcipan. 

Ud over den velbevarede middelalderstemning og himmelske kager, er byen også en moderne by, den næststørste i delstaten Slesvig-Holstein, og du kan derfor snildt bruge en dag på både at mæske jer i marcipan og gå på shopping i gågaderne. 

2

Hansa Park sætter fuld fart på programmet

Når du har taget turen over vandet til Puttgarden, er du kun 45 minutter fra sjov for store og små i Hansa Park. Her er nemlig mere end 100 forlystelser, der vil begejstre både vandhunde, vovehalse og dem, der bare gerne vil hygge. Her finder I alt fra den Flyvende Haj, der bestemt ikke er for sarte sjæle, til rutsjebanen Midgårdsormen, der tager dig på eventyr.

Måske du tør prøve Kärnapulten – en interaktiv oplevelse, der virkelig udfordrer nerverne! Ved siden af den finder du Kärnan – en hyper coaster, der både har et drop på 70 meter og kan køre baglæns!

Skal adrenalinrusen aftage lidt, så gå en tur i parkens smukke have, der blomster forår og sommer eller spis frokost på en af de mange spisesteder

Læs mere i vores store Hansa Park guide.

3

McArthurGlen klæder dig godt på

Er du vild med store designere og små priser? Så vil du elsker McArthurGlenn Designer Outlet. Her finder du alt, hvad fashionhjertet begærer, uanset om du er til powershopping, slentretur, god mad, store mærker, små priser eller en blanding. Her kan du kaste din kærlighed på mere end 120 butikker, restauranter og caféer – og i forhold til tyske priser sparer du altid op til 70% på kollektionerne og helt op til 80%, når der er Late Night Shopping. Det er hurtigt at komme dertil, og der er masser af muligheder for at slappe af på vejen.

McArthurGlen Designer Outle, Oderstrasse 10, Neumünster

4

Meereszentrum gør det let at blive bidt af hajerne

Børn og voksne i alle aldre kan blive fascineret af livet under havoverfladen. Og kun 10 minutters kørsel fra færgen i Puttgarden finder du et af Europas største akvarier, Meereszentrum Fehman. Her kan du opleve mere end 1.000 forskellige arter af undervandsdyr med alt fra farvestrålende fisk, koraller, rokker og ikke mindst hajer. 

Tryk snuden mod ruden i det enorme hajbassin og kig de store, smukke og for nogle skræmmende hajer i øjnene. Meereszentrum er særligt kendt for sine hajbassiner og de mere end 12 forskellige hajarter, så dét alene er et besøg værd på en 1-dagstur til Tyskland.

5

BorderShop har procenter på alle hylder

Vil du allerhelst bare sørge for, at lageret er fyldt til sommerens fester? Så slå et smut forbi BorderShop først eller sidst på turen. Her finder du det nødvendige til hverdagen og det søde til weekenden – og selvfølgelig alverdens lækre sager, salte snacks og fantastiske flasker til fest. Alt sammen til en pris, der er værd at køre efter, og BorderShop er et oplagt stop på din 1-dagstur til Tyskland.