Kosmopolitisk must-see i perfekt køreafstand fra Danmark

Til startsiden

Øst, vest – Berlin bedst!

Tænk sig, at vi danskere bare kan hoppe i bilen og være i en Europas fedeste storbyer nogle timer senere. Faktisk tager det kun to timer fra Rostock! Men det kan være en fordel at forlænge turen lidt, for der er så meget at se på vejen.

For eksempel kan det anbefales at tage et shoppe-stop i McArthurGlen Designer Outlet eller se det smukke sommerslot Sanssouci i Potsdam.

Når du planlægger et roadtrip til Berlin kan du nemlig lade kompasset pege mod nye eventyr hele tiden - i dit helt eget tempo. Berlin er stedet, hvor fortid og fremtid mødes i et mix af historiske monumenter, unikke bydele og kulinariske specialiteter, der spænder fra döner kebab til måltider med Michelin-stjerner.

Vil du feste til den lyse morgen eller lære mere om Europas historie, er Berlin stedet. Her kan du få stillet lysten til både currywurst, kunst og aktiviteter for de mindste. For udover de klassiske seværdigheder som Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie, gemmer Berlin på en perlerække af skjulte skatte.

Så sæt kryds på kortet, pak bilen og sæt kursen mod byferie i Berlin! 

deal_icon

Economy billet fra 245 kr.

Gedser-Rostock

Book nu
*En Economy-billet gælder for 1 bil (maks. 6 meter) med op til 9 passagerer og ubegrænset bagage. Billetten skal bookes senest 14 dage før afrejse og kan kun bookes online. Du skal være SMILE-medlem. Er du ikke allerede medlem, kan du blive det ganske gratis, samtidig med at du booker din billet. Der er begrænset antal pladser og afgange.
Pris er vist inkl. Online Bookinggebyr på DKK 6,-.
logo-white