Små perler og store juveler sydvest for grænsen

Mange oplevelser venter få timer fra færgen

Til startsiden

Seværdigheder i Niedersachsen

Hvor tager du hen, når Himmelbjerget er besteget, og Lolland bliver for fladt? Sætter kursen mod syd og finder vej til Niedersachsen, hvor der venter et hav af nye oplevelser.

Vi har samlet en guide til Niedersachsen seværdigheder, hvor der er fuld fart på ferien for både chaufører og co-drivere. For i Tysklands næststørste delstat er der noget for enhver smag – også den kræsne. Glæd dig til at besøge steder, der både mætter mund og øje og til at nyde synet af fugl, fisk og midtimellem fra forreste række.

Tag med til forlystelsesparker, hvor der højt at flyve og umuligt at falde, og find frem til særlige steder at sove – hvis du er klar til at lukke øjnene op for noget nyt og anderledes. Ønsker du at opleve alverdens dyr, så findes der en del dyreparker, som overrasker på hver sin måde. Hele herligheden venter forude, og der er nieder tid at spilde!

Niedersachsens herligheder

Familie

Velkommen til Heide Park

deal_icon

Economy billet fra 239 kr.*

Rødby-Puttgarden

Book færgebillet
*En Economy-billet gælder for 1 bil (maks. 6 meter) med op til 9 passagerer og ubegrænset bagage. Billetten skal bookes senest 14 dage før afrejse og kan kun bookes online. Du skal være SMILE-medlem. Er du ikke allerede medlem, kan du blive det ganske gratis, samtidig med at du booker din billet. Der er begrænset antal pladser og afgange.
Pris er vist inkl. Online Bookinggebyr på DKK 7,-.