Herlige Hansa

Til startsiden

Fart og fun for hele familien

Trænger I til et godt grin eller sug i maven? Så tag på dagsudflugt, weekendophold eller miniferie til Hansa Park. Den blomsterdekorerede park er delt op i 11 forskellige verdener og byder på over 125 attraktioner og oplevelser for børn i alle aldre – fra vilde rutsjebaner for teenagere og voksne med is i maven til Børneland rettet mod familiens mindste.

Hansa Park ligger bare 40 minutters kørsel fra færgehavnen i Puttgarden, så det er også et oplagt sted at tage et ’hvil’, hvis I har planer om en længere kør selv-ferie sydpå. Det eneste problem er, hvordan I får overbevist familiens forlystelsessyge om, at I skal videre i programmet, når dagen lakker mod enden i stedet for at tage en dag mere i Herlige Hansa. 

Få følelsen af en dag i Hansa Park

Oplev 125 forlystelser på én dag, der er noget for børn i alle aldre – kun 45 minutter væk.

1

Kalder alle adrenalin-junkier

Gør jer klar til hvin og skrig. I 2015 fik Hansa Park hypercoasteren KÄRNEN, der kører skræmmende hurtigt, nærmest lodret ned – baglæns!  

For at komme i hyper kategorien skal rutsjebanen have et fald på over 60 meter. Og det klarer KÄRNAN fint, da I tager et drop på 70 meter. ’Køreturen’ med en topfart på 127 km/t varer over 3 minutter og rummer også et sejt dobbelt loop.

Udover KÄRNEN findes der kun to andre hypercoastere i Europa. Husk at holde på hat og briller – for når du først sidder der, er der ingen vej tilbage. 

2

Rejs ud på eventyr

Hansa Park er delt op i forskellige verdener. Er I friske på et eventyr, må I ikke gå glip af Eventyrlandet, der byder på eventyrlige oplevelser for både store og små.

I ”Den Flyvende Haj” bliver I vendt på hovedet hele syv gange, mens I i Indianerland kan bage snobrød over bål med høvdingen eller udfordre hinanden på Høvdingestien. Her skal I gennem alverdens forhindringer højt oppe i trækronerne.

I kan også hoppe en tur i tipvognene i ”Crazy Mine”, der fører jer gennem mørke skakter og ind i en forunderlig guldgraververden i Nordamerika fra 1800-tallet. Familiens mindste kan selv drage på kanoeventyr på ”Indian River”, hvor det vrimler med kvækkende frøer og flotte indianertipier.

Med ”Pony-posten” kommer I ud på en spændende ridetur på prærien. Yiihaa, hvor det går!! 

3

Guf for de mindste

Børneland er et farvestrålende legeland med sjov og aktiviteter for de mindste. Her kan de boltre sig i kugle- og hoppehuset, køre rundt i seje safarijeeps og flyve en tur i vandflyverne.

I legehusene kan de lege ægte købmand, bondekone, politi- eller brandmand. Oplev det hele fra oven i gondolgyngerne, der snurrer rundt, og får det til at kilde lidt i maven.

Hansa Park byder også på underholdning som søløve- og papegøjeshows, der er populært blandt de små hoveder.