Berlin i børnehøjde

Fyld foråret med frisk luft i Berlin

Bed
Overnatning
Econtel Berlin Charlottenburg
2 voksne, 2 børn
Færgebillet T/R
Gedser - Rostock
Inkl. alm. bil under 6 m.
Du viderestilles til friferie.dk for bestilling
chevron
Færge og hotel
Bed
1.791
00
Fra DKK
Inkl. morgenmad
Book ophold
Tilbud
Du viderestilles til friferie.dk for bestilling
Til startsiden

Hold ferie i Berlin og lad familielivet blomstre

Sæt jagten ind på store og små oplevelser i Berlin – vi har samlet 5 fantastiske ting, der gør foråret ekstra farverigt for hele familien. Uanset om I vil gå i fodsporene på dinosaurerne, spise jer gennem 3 etager med kvalitetschokolade eller spille løs på Computerspiele Museum, så finder I det hele her. Læs med, når vi guider jer gennem byen og uden om turisterne – og glæd jer til at opleve Berlin i børnehøjde.  
Bare pak bilen og smut til Tyskland med Scandlines. 

I får to overnatninger for to voksne og to børn under 12 år på Hotel Econtel for kun DKK 1.791,-*  inkl. færge T/R via Gedser-Rostock. 

*Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet – alt sammen fremsendes af Fri Ferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen. I kommer med første ledige færge. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock. 

1

Berlin Zoo

Sig hu hej til de vilde dyr

Vild med dyr og eventyr? Man kan ikke tage på ferie i Berlin uden at besøge Berlin Zoo, hvor 17.000 mere eller mindre vilde dyr står klar til at hilse på hele familien. Haven dækker 35 hektar og Zoologisk have i Berlin til en helt enestående oase midt i den tyske storby. Her kan I møde alverdens dyr, som kun findes få steder på jorden.

Som I måske allerede har hørt, blev den store panda-park indviet sidste år. Berlin Zoo er faktisk én ud af tre zoologisker haver i hele Europa, hvor I kan få lov til at betragte den bambusspisende, nuttede og frygtindgydende bjørn.

Foruden en flot park med et imponerende udvalg af dyr, har Berlin Zoo også masser af aktiviteter rundt omkring i haven. Der er altid fodringer, shows og guidede tours for skoler, selskaber og familier. Der er også gode muligheder for både gratis og betalt parkering, når I kommer i bil. 

Husk de gode travesko, for det bliver en heldagsudflugt fuld af indtryk og oplevelser.

2

Chokolade til alle de søde tænder

Chokoworld

Slikmunde, chokolade-elskere eller sukkergrise? Midt i Berlin venter en populær chokoladeoplevelse på jer, en oplagt seværdighed at besøge, når I holder ferie i Berlin med børn. I Rittersports Chokoworld i Französische Straße 24 kan I nemlig lave jeres helt egen chokolade med vingummibamser, nødder, mandler, jordbærdimser, og hvad fantasien ellers tillader. Og mens I venter på, at jeres små choko-værker afkøler, kan I gå en etage op og blive klogere på chokoladens historie. Her finder I en spændende udstilling om kakaobønner, chokolade og produktion af Rittersport. Der også mulighed for at købe alverdens smagfulde varianter - men sørg for at have god tid… det bliver svært at vælge.

Französische Straße 24

3

Computerspiele Museum

Fortiden og fremtiden er i spil

Hører du til dem, der spillede computerspil i 70’erne, 80’erne og 90’erne, og er du en smule nostalgisk anlagt, så skal du tage børnene med på Computerspiele Museum på jeres ferie i Berlin – det første europæiske museum, der viser video- og computerspil gennem tiden. Her kan I gå på opdagelse i 30-40 års spilhistorie med mere end 300 udstillingsgenstande. Fra Pong og Painstation til Donkey Kong, Space Invaders, Pacman, Bomb Jack og så videre. Der er masser af muligheder for at udforske de interaktive udstillingsgenstande. Kast jer f.eks. over det kæmpemæssige joystick eller fordyb jer i 3D-spillenes futuristiske verden. Det hele sker på Karl-Marx-Allee 93A.

Karl-Marx-Allee 93A

4

Berlin Naturhistorisk Museum

Mød Brachiosaurus og de andre dinoer

Alene navnet Brachiosaurus lyder spændende, og det er et besøg på Naturhistorisk Museum også. Her venter 150 mio. år gamle dino-skeletter og udstoppede dyr i alle afskygninger, bl.a. den gigantiske Brachiosaurus Brancai, som er et af de største opstillede dinosaurskelletter i verden: 11,72 meter høj og 22,25 meter lang… og havde den levet i dag, ville den veje 50 tons!

Udstillingen er sat op med specialkikkerter, så I kan se de store dyr bevæge sig i naturlige omgivelser. Børnene vil elske det, og det vil I også, og med en samling på hele 24 mio. genstande bliver der masser at tale om – ikke mindst vej hjem i bilen. I finder det Naturhistoriske Museum på Invalidenstraße 43.

Invalidenstraße 43

5

AquaDom & Sealife Berlin

Berlin under overfladen

Kunne I tænke jer at stå ansigt til ansigt med alt fra hajer, blæksprutter og søstjerner til klovnefisk, rokker og tusindvis af andre fisk? Så dyk ned i verdens største cylindriske akvarium – uden at blive våd – og oplev over 1.500 tropiske fisk, der svømmer rundt i en million liter saltvand i et kunstigt koralrev. 

Akvarierne er bygget op i forskellige områder i verden, bl.a. søerne i Berlin og det Indiske Ocean, og det giver børnene et indblik i, hvor de forskellige fisk lever - og hvad de lever af. Hold øje med fordringstiderne og se f.eks. hvad hajen eller rokken spiser til frokost.

Husk også at tage en tur i glaselevatoren, som går op igennem den 25 meter høje og 12 meter brede vandcylinder og giver mulighed for at se de mange fisk fra alle vinkler – 360 grader rundt. 

Styr mod Spandauer Straße 3 ved Alexanderplatz i Mitte og få en vanvittig sjov dag med børnene på jeres ferie i Berlin.

Spandauer Straße 3