Sæt fuld fart på oplevelserne i Heide Park

Tag på tur til Nordtysklands største forlystelsespark

Til startsiden

Syd for grænsen gemmer sig en verden af vilde eventyr

Spænd sikkerhedsselen, og sæt kursen mod sjov og ballade – få timer fra grænsen venter Heide Park, som tager din weekendtur til nye højder. Uanset om du vil have frit fald, fart over feltet, hænge med hovedet nedad eller styrte direkte mod dybet, så finder du din favorit-forlystelse i Nordtysklands største forlystelsespark. Slip familien løs på 850.000 kvadratmeters sjov og ballade, for tilbuddet inkluderer frit valg mellem parkens 50 vilde attraktioner. Fyld bilen med 4, og tag afsted på en 2-dages tur for bare 2.966 kr.*, som dækker alt fra færgeoverfart, indgang og overnatning i parken til morgenmad, pool-adgang og madvouchers på 10€ per person. Så kommer I både langt og højt for pengene. 

*Tilbuddet gælder 1 overnatning i hytte for 4 personer (2 voksne og 2 børn u. 11. år) + færge via Rødby-Puttgarden T/R, inkl. dagsbillet til Heide Park med gratis entre og adgang til alle forlystelser for alle 4. Gælder i perioden 1/9-28/10-2018.

Book jeres ophold og færge via Fri Ferie her (OBS! Begrænset antal pladser)

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon til færgebilletten fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Rødby. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet – alt sammen fremsendes af Fri Ferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen. I kommer med første ledige færge. I Rødby kan I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Puttgarden. 

Adresse
Heide Park 1
20614 Soltay
Heide-park.de

Se video fra Heide Park


1

Tag mod himlen ombord på djævlen

Flug der Dämonen er det tyske navn på en rutsjebane, som bogstavelig talt lader dig hænge. Forlystelsen er nemlig en vaskeægte Wing Coaster, så du sidder spændt fast side om side med banens skinner – svævende i ”vinger” uden kontakt til jorden. Og lader du dig alligevel lokke af djævlen, kan du glæde dig til at vende hele vejen rundt og køre på kryds og tværs på en allerhelvedes tur.

2

Bliv spist af Blæksprutten med 100 km/t

I favnen på Krake er der er ikke langt mellem gys eller grin. Den særlige rutsjebane tager dig nemlig med på en tur, som dykker med fuld fart og direkte ned mod den store sø – før sprutten strammer grebet og fører dig direkte ind i munden på monsteret. Og lyder det hele lidt for vildt, kan du glæde dig over, at turen bare tager 2 minutter – medmindre du har appetit på en til.

3

Nyd udsigten, før det går ned

Uanset hvor højt og længe du skriger, er der ingen anden vej end ned, når du først har sat dig i sædet på Scream. Fra toppen af den frygtindgydende forlystelse skal du skynde dig at nyde udsigten, for før du ser dig om, går det ned, og det går stærkt. Scream er kendt for at ha’ en topfart på over 100 km/t, som faktisk gør det svært at lukke lyd ud. Til gengæld er det hele hurtigt overstået, Og så længe du holder på hat og briller, behøver du ikke at holde vejret. 

logo-white