OPLEV ET ÆGTE WINTER WUNDERLAND

Ta' færgen til Tysklands julemarkeder

Til startsiden

De bedste julemarkeder i Tyskland

Julen varer længere og koster heldigvis færre penge i Tyskland. Stik af fra trængsel og alarm, og tag et smut sydpå til de imponerende julemarkeder i Tyskland. Her kan du nyde glühwein og godter, købe unikt håndværk og julegaver til gode priser. Tyskerne er de uofficielle verdensmestre i julestemning, og du er derfor tæt på nogle af Europas største, bedste og flotteste markeder – især når mørket falder på.

Der er masser at gå på opdagelse i, og de imponerer hver især på sin helt egen måde. Tilbring november og december i hyggens tegn blandt madboder og legetøjsbasarer. Vi har samlet en håndfuld julemarkeder i Tyskland, lige fra Hamborg, Berlin, Rostock, Lübeck og Schwerin, hvor det både er muligt at se julemanden flyve i sin kane, møde de fortryllende figurer fra Brødrene Grimms eventyr, spise sig igennem tre kilometers gourmet-boder, og se på dansende sukkertoppe i en flot juleparade.

Du vil blive glad for at have bilen med dig, så du kan pakke slæden med gaver og godter til dem, du holder af. Sørg også for at tage al din yndlingsjulemusik med til turen, for du vil helt sikkert få svært ved at ryste det gode humør af dig, når du vender snuden hjemad igen.

Få også inspiration til hvor du kan holde nytårsaften i Tyskland.