Badeferie

Tyskland venter med subtropisk badeland for hele familien

To overnatninger
2 værelses lejlighed
For 4 personer
Færgebillet T/R
Rødby - Puttgarden
Inkl. alm. bil under 6 m.
Badeland
Adgang til
Weissenhäuser Strand
Badeland og jungleland
Du viderestilles til Friferie.dk for bestilling
chevron
Lejlighed, badeland, jungleland og færge. Fra
Badeland
1.396
00
DKK
For 2 voksne og 2 børn
Book ophold
TILBUD
Du viderestilles til Friferie.dk for bestilling
Til startsiden

Tag på familietur til Weissenhäuser Strand Badeland

Selvom det er koldt og gråt derude, behøver vinteren ikke være trist. I skal nemlig ikke langt væk for at ramme et tropisk badeparadis, hvor dampbade, saunaer og vandrutsjebaner venter med timers afslapning og sjov og får vinteren til at synes lidt mildere. På Weissenhäuser Strand, kun en halv time fra Puttgarden, finder I Østersøens sjoveste aktivitetscentrum med badeland, jungleland og diverse sportsaktiviteter for alle aldre. Og selvom stedet er stort og byder på mange dages fornøjelser, koster det omtrent halvdelen af en lignende tur herhjemme… og slet ikke noget i forhold til en tur sydpå til de varme lande.

Lige nu kan I komme afsted fra kun DKK 1.396,-* for 4 personer inkl. 2 overnatninger i 2-værelseslejlighed, fri adgang til bade- og jungleland og færgebillet T/R. Der er begrænset antal pladser, så vent ikke for længe med at bestille.

*Det unikke tilbud gælder fra den 18/2-2019 til og med den 5/4-2019 og inkluderer følgende: 2 overnatninger i 2-værelseslejlighed for 4 personer, billetter til bade- og jungleland, fri parkering, sengelinned/håndklæder, el, vand, varme og slutrengøring samt færgebillet via Rødby-Puttgarden T/R. Der er også billige ophold i uge 7, men skynd jer, for der bliver hurtigt udsolgt!

1

Mange meter sjov

Wiiiiii! Det kilder i maven, når I besøger Weissenhäuser Strand badeland – for her er der mange meters sjov for de modige. I det subtropiske badeland Aqua-Erlebniswelt finder I både den 214 meter lange Aqua Racer-vandrutsjebane, den 156 meter lange Eventyr-rutsjebane, den 70 meter lange Turbo-rutsjebane og den 3-sporede Bølge-rutsjebane.

2

På jungletur

I kan også gå en tur i junglen og sige hej til alligatorer, slanger, øgler, varaner, skildpadder, skorpioner, frøer og insekter! I det imponerende jungleland kan I nemlig gå på opdagelse på egen hånd og kigge ind i klippehuler og terrarier. Og selvom det er en vild oplevelse, er det selvfølgelig helt ufarligt.

Tilbage er der bare at sige: Start bilen og fyld vinteren med varme og sjove oplevelser lige om hjørnet. God tur.

3

Stor oplevelse for de små

Har I de mindste med på tur til Weissenhäuser Strand badeland, så er det store indendørs børnepool-område med små rutsjebaner og meget mere lige noget for jer. I kan også besøge Europas største ”bold-pool”, der rummer ikke mindre end 300.000 farverige bolde.