Badeland nær Berlin

Tag på bilferie til verdens største indendørs tropeø Tropical Islands

Til startsiden

Tropical Islands badeland nær Berlin - hygge for hele familien

I behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at tage på badeferie! Faktisk kan I bare hoppe ind i bilen og tage færgen fra Gedser til Rostock, hvor I finder Tropical Island mindre end 3 timer fra Rostock. Det tropiske badeland nær Berlin byder på masser af sjove badeaktiviteter, mulighed for at suse afsted i vandrutsjebaner og slappe af i himmelske omgivelser.

Tropical Islands Resort ligger i udkanten af det naturskønne Spreewald mellem Berlin og Dresden. Her forenes natur, kultur, arkitektur, sjov og wellness - alt samlet under ét tag. Et sandt paradis for både børn og voksne. Og så er børn endda gratis i udvalgte perioder! 

Tropical Islands er bygget i en tidligere luftskibs-hangar, som er 360 meter lang, 210 meter bred og 107 meter høj. Det vil sige, at den kunne den rumme Frihedsgudinden i højden og Eiffeltårnet på langs! Meeen den er nu fyldt med blåt vand, grønne palmer og sjov for hele familien. Faktisk så har I 66.000 kvadratmeters tropeland at boltre jer på. Og så er det åbent hele året rundt.

Findes på Tropical-Islands-Allee 1, 15910 Krausnick

1

Kæmpe udendørsområde

Badelandet nær Berlin har et imponerende udendørsområde - Amazonia - med bl.a. pools, rutsjebaner og klatrevægge. Her kan I slappe af og slikke sol eller udforske stedets mange geysere, vandfald, floder og vandsportsaktiviteter for både vandhunde og vovehalse.

For eksempel kan Amazonia prale af Whitewater River, der er 250 meter lang og uendelig sjov. Er man mere til afslapning end action, findes der også en såkaldt Lazy River.

2

4.000 kvm. tropisk badeland

Vil I hellere hygge indenfor kan I boltre jer i Tropical Sea. Havet er med sine 4.000 kvadratmeter lige så stor som fire olympiske svømmebassiner. Her kan I svømme, lege og plaske i vandet eller slappe af i liggestole på den lange sandstrand. I finder også en lun Bali-lagune, hvor I kan blive varmet ordentligt igennem – her er vandet nemlig 32 grader varmt. 

3

Verdens største indendørs regnskov

Den er god nok – Tropical Islands har en indendørs regnskov. Og den er verdens største. Omkring 20.000 træer, buske og jordbundsplanter danner den tropiske vegetation i hallen, og træerne er op til 18 meter høje. Så gå en tur i regnskoven og nyd synet af smukke orkideer, slyngplanter og mangrovesump.

I kan også møde nogle af regnskovens mange spændende dyr – for eksempel skildpadder, flamingoer, araer, papegøjer og farvestrålende fisk!

4

Underholdning hele dagen - og aftenen

Selvom sandstrand og varmt vand indbyder til timers afslapning, er der også masser af sjov underholdning for hele familien i Tropical Islands Berlin. For eksempel kan I prøve det højeste vandrutsjebanetårn i Tyskland – hvis I tør! I den store børneverden er der underholdning, der vil begejstre ungerne, og om aftenen forvandles øerne til en eksotisk showscene. 

Tropelandsbyen i original byggestil fra Thailand, Borneo, Bali og Samoa byder på kulinariske oplevelser på forskellige restauranter og danner den eksotiske ramme om det daglige showprogram. 

Brugernes billeder på Instagram #tropcialislands