Badeland Berlin

Nyd 3 dage i tropisk paradis

Til startsiden

Tropisk badeland nær Berlin - hygge for hele familien

I behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at tage på badeferie! Faktisk kan I bare hoppe ind i bilen og tage færgen fra Gedser til Rostock, hvor I finder Tropical Island mindre end 3 timer fra Rostock. Det tropiske badeland nær Berlin byder på masser af sjove badeaktiviteter, mulighed for at suse afsted i vandrutsjebaner og slappe af i himmelske omgivelser.

1

Kæmpe udendørsområde

Badelandet nær Berlin har et nyt imponerende udendørsområde - Amazonia - med bl.a. pools, rutsjebaner og klatrevægge. Her kan I slappe af og slikke sol eller udforske stedets mange geysere, vandfald, floder og vandsportsaktiviteter for både vandhunde og vovehalse. 

2

4.000 kvm. tropisk badeland

Vil I hellere hygge indenfor kan I boltre jer i Tropical Sea. Havet er med sine 4.000 kvadratmeter lige så stor som fire olympiske svømmebassiner. Her kan I svømme, lege og plaske i vandet eller slappe af i liggestole på den lange sandstrand. I finder også en lun Bali-lagune, hvor I kan blive varmet ordentligt igennem – her er vandet nemlig 32 grader varmt. 

3

Verdens største indendørs regnskov

Badelandet tæt på  Berlin - Tropical Islands  - byder også på verdens største indendørs regnskov. Omkring 20.000 træer, buske og planter danner den tropiske vegetation. Så gå en tur i regnskoven og nyd synet af de mange smukke blomster og planter og mød nogle af regnskovens mange spændende fyr – for eksempel skildpadder, flamingoer, papegøjer og farvestrålende fisk.