Sjov miniferie for hele familien

Kør mod Weissenhäuser Strand & Hansa Park

Til startsiden

Overrask og forkæl familien

Trænger I også til en pause fra den travle hverdag? Så er en miniferie til Weissenhäuser Strand kombineret med en dagsudflugt til Hansa Park helt perfekt! 

En miniferie til Weissenhäuser Strand og Hansa Park er lig med rendyrket familietid. 
I naturskønne Weissenhäuser Strand venter jer et kæmpe vandland, jungleland, 3 km sandstrand, et hav af aktiviteter, skønne spisesteder og hyggelig butikker – lige uden for døren. Når I ikke ’orker’ at bade mere, kan I køre 35 km sydpå til Hansa Park. Her venter jer flere end 125 forlystelser for alle i familien – uanset alder. Så start bilen, slå GPS’en til og kør mod livets sus og bølgebrus. 

For kun DKK 2.384.- får I to overnatninger i egen feriebolig på Weissenhäuser Strand for 2 voksne og 2 børn og en dagsbillet til Hansa Park med gratis entré og adgang for hele familien til alle forlystelser inkl. færge via Rødby-Puttgarden T/R.*. 

*Tilbuddet gælder feriebolig inkl. badeland og jungleland for 2 voksne og 2 børn + færge via Rødby-Puttgarden T/R, inkl. dagsbillet til Hansa Park med gratis entre og adgang til alle forlystelser for hele familien. Gælder i perioden 2/9-21/10 2018.

Book jeres ophold og færge via Fri Ferie
(OBS: Begrænset antal pladser)

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon til færgebilletten fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Rødby. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet – alt sammen fremsendes af Fri Ferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen. I kommer med første ledige færge. I Rødby kan I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Puttgarden. Desuden tilsendes værdikupon til indgangen til Hansa Park. Lejebevis skal medbringes og fremvises på foranledning.
1

Van(d)vittig sjov i Weissenhäuser Strand

Tag bilen til et badeland, som I med garanti aldrig har oplevet det før! I Weissenhäuser Strand er der nemlig både badeland, jungleland og diverse sportsaktiviteter – lige ud til en 3 km lang hvid sandstrand. 

I det subtropiske badeland Aqua-Erlebniswelt finder I både den 214 meter lange Racer-vandrutsjebane, den 156 meter lange Eventyr-rutsjebane, den 70 meter lange Turbo-rutsjebane og ikke mindst den 3-sporede Bølge-rutsjebane. 

For familiens mindste er der et stort indendørs børnepool-område med små rutsjebaner. I det imponerende jungleland kan I gå på opdagelse på egen hånd og komme helt tæt på alligatorer, slanger, øgler, varaner, skildpadder, frøer og insekter. Og selvom det er en vild oplevelse, er det selvfølgelig helt ufarligt.

Familiens adrenalin-junkier kan teste mullerne på den lodrette bjergvæg, der har klatreruter i forskellige sværhedsgrader. Og så kan I sætte den indre vandhund fri og opleve action på vandet i WaWaCo – stedets wakeboard- og vandskianlæg. Her er fuld fart og oplevelser for alle, uanset alder og erfaring – også for dem, der bare godt kan li’ at se på!

Men det stopper ikke her. I har nemlig også gratis entré og adgang til alle forlystelser i Hansa Park. Kun en smuttur væk. 

2

Stor, større Hansa Park

Den smukke blomsterdekorerede forlystelsespark er delt op i forskellige verdener. Er I til eventyr, må I ikke gå glip af Eventyrlandet, der byder på fortryllende oplevelser for både store og små. I ”Den Flyvende Haj” bliver I vendt på hovedet hele syv gange, mens I i Indianerland kan bage snobrød over bål med høvdingen eller udfordre hinanden på Høvdingestien. Her skal I gennem alverdens forhindringer højt oppe i trækronerne. 

Børneland er et farvestrålende legeland med sjov og aktiviteter for familiens miniputter. Her kan de boltre sig i kugle- og hoppehuset, køre rundt i seje safarijeeps og flyve en tur i vandflyverne.

Familiens teenagere og voksne med is i maven kan se frem til en tur i hypercoasteren Kärnen, der kører skræmmende hurtigt, nærmest lodret ned – baglæns! For at komme i hyperkategorien skal rutsjebanen have et fald på over 60 meter. Og det klarer Kärnen uden problemer, da den tager et drop på 70 meter. ”Køreturen” med en topfart på 127 km/t varer over 3 minutter og rummer også et dobbeltloop. Så husk at holde på hat og briller. 

logo-white