Forlystelse_1_komprimeret2-min
Sjove forlystelsesparker for hele familien

Sjovt road trip sydpå

Til startsiden

Forlystelsesparker i Nordtyskland

I behøver ikke rejse langt sydpå for at få en uforglemmelig ferie - en miniferie i Nordtyskland er kun et par timer væk. Vi har samlet de bedste forlystelsesparker i Nordtyskland og længere sydpå, som er et besøg værd på familieferien.

Top 5 over forlystelsesparker i Tyskland

  1. Heide Park
  2. Hansa Park
  3. Europa Park
  4. Pullman City Harz
  5. Phantasialand
Her er vores bud på en oplevelsesrig roadtrip for hele familien i Nordtyskland.
1

Road trip stop #1

Hvis I er vilde med forlystelsesparker, vil I elske Hansa Park

Masser af forlystelsesparker i Danmark har deres charme, men når det kommer til udvalget af underholdning for alle aldre, er der en forlystelsespark i Nordtyskland, som overgår dem alle - Hansa Park, som ligger lige nord for Lübeck, den ultimative forlystelsespark!

Og selvom parken er en af Nordeuropas største, bliver der også kræset for de helt små detaljer. Smukke temaer og blomster, et stort udvalg af mad, og forlystelser der spænder fra adrenalinkick til afslappet sejltur, er alle med til at skabe en fortryllende familieoplevelse. Og det er uden at blive ruineret.

I kan sejle T/R med Scandlines samme dag for kun 995 kr.*, og i prisen er inkluderet en Hansa Park dagsbillet med gratis entré og adgang for 6 personer til alle 125 forlystelser. Sammenligner I med en tur i én af forlystelsesparkerne i Danmark, koster et turpas inkl. indgang fra 270 til 340 kr., og inkluderer som regel omkring 30 kørende forlystelser. 

Skal I ned i gear igen, kan I kombinere turen med en strandferie i Weissenhäuser Strand, der byder på en 3 km lang hvid sandstrand og ren afslapning. Så start bilen, slå GPS’en til og styr mod livets sus og bølgebrus. 

*En Hansa Park dagsbillet forudsætter medlemskab af SMILE, der giver masser af fordele og gode tilbud! Bliv medlem nemt, gratis og hurtigt, når du booker. 

Besøg Hansa Park på Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf

2

Road trip stop #2

Tropisk ferie i Nordtyskland

Ud over forlystelsesparker i Nordtyskland findes der også hyggelige camping områder. I Südsee-Camp tages konceptet til et helt nyt niveau. Placeret i et smukt skovområde tæt på vandet, kan I vælge mellem telte, mobilehomes og hytter i forskellige størrelser – fælles for dem alle er, at komforten er i højsædet. I vil med garanti ikke opleve én eneste kedelig dag i Südsee-Camp! Der er nemlig alle tænkelige former for sport, aktiviteter og underholdning for hele familien.

Fx kan I tilbringe dagen i det indendørs tropiske badeparadis, hvor dampbade, saunaer og vandrutsjebaner lokker med timers afslapning og sjov. Og hvis vejret er til det, kan I også hoppe i vandet i den store udendørs badesø!

Lad bilferien starte – og oplev at Tyskland er meget mere end lange motorveje.

Besøg Südsee-Camp 1, 29649 Wietzendorf

3

Road trip stop #3

Sikker safari

Udover pitstops ved de vilde forlystelsesparker i Nordtyskland, så kan I gøre familieferien lidt vildere, og slå et smut forbi en zoo, der ikke er som de andre! I Hannover Zoo finder I nemlig ikke bare de traditionelle indhegninger, men hele syv ”zoo-verdener” bygget op over forskellige temaer. I kan fx udforske den indiske jungle, besøge Yukon Bay i Canada eller sejle ned ad den afrikanske Zambezi-flod, hvor dyrene går frit omkring.

Hannover Zoo huser mere end 3.000 dyr og er en af de mest gennemførte zoo-oplevelser for hele familien. Så tag safarihatten (og kameraet) med i kufferten, og forbered jer på en vild rejse gennem dyreriget! En road trip til Hannover Zoo’s mange temalande er som en rejse rundt i verden. God tur! 

Find Hannover Zoo på adressen Adenauerallee 3, 30175 Hannover