WEISSENHÄUSER STRAND - VIRKELIG MEGET FERIE FOR PENGENE!

Tag bilen til et badeland, som I aldrig har oplevet det før!

Badeland
2 nætter for 4 pers. på
Weissenhäuser Strand
Inkl. badeland og jungleland
Færgebillet T/R
Rødby - Puttgarden
Inkl. alm. bil under 6 m.
Entré til
Hansa Park
For op til 6 personer
Du viderestilles til Friferie.dk for bestilling
chevron
Weissenhäuser Strand inkl. Hansa Park og færge T/R
Badeland
2.395
00
Fra DKK
Book ophold
Tilbud
Du viderestilles til Friferie.dk for bestilling
Til startsiden

Weissenhäuser strand: Stor familieoplevelse til lille pris

Leder I efter en fantastisk badeferie for hele familien? Så er Weissenhäuser Strand stedet! Her finder I Østersøens sjoveste aktivitetscentrum med sjov for alle aldre. 

Der er nemlig både badeland, jungleland og diverse sportsaktiviteter – lige ud til stranden.

Og selvom stedet er stort og byder på mange dages sjov, så koster det omtrent halvdelen af en lignende tur herhjemme.     

Adresse

Weissenhäuser Strand, 23758 Oldenburg in Holstein

*Tilbuddet gælder feriebolig inkl. badeland og jungleland for 4 personer i 2 nætter i perioden 5/9-20/10 2019 inkl. færge via Rødby-Puttgarden T/R, samt dagsbillet til Hansa Park med gratis entré og adgang til alle forlystelser for hele familien. Turistafgift betales på stedet med € 1,10/nat/pers. Tillæg for opredning til evt. 5 pers. fra kr.149,-.
 
1

Mange meter sjov

Wiiiiii! Det kilder i maven, når I besøger Weissenhäuser Strand. Her er der nemlig mange meters sjov for de modige. I det subtropiske badeland Aqua-Erlebniswelt finder I både den 214 meter lange Aqua Racer-vandrutsjebane, den 156 meter lange Eventyr-rutsjebane, den 70 meter lange Turbo-rutsjebane og den 3-sporede Bølge-rutsjebane. 

2

Stor oplevelse for de små

Skal I have de mindste med på tur? Så er Weissenhäuser Strand det perfekte sted. Her er nemlig et stort indendørs børnepool-område med små rutsjebaner og meget mere. I kan også besøge Europas største ”bold-pool”, der rummer ikke mindre end 300.000 farverige bolde! 

Og så kan I faktisk også gå en tur i junglen og sige hej til alligatorer, slanger, øgler, varaner, skildpadder, skorpioner, frøer og insekter! I det imponerende jungleland kan I nemlig gå på opdagelse på egen hånd og kigge ind i klippehuler og terrarier. Og selvom det er en vild oplevelse, er det selvfølgelig helt ufarligt. 

3

Ekstrem (sjov) sport

Weissenhäuser Strand har også noget for familien, der elsker adrenalin-kick og sved på panden! I kan fx teste mullerne på den lodrette bjergvæg, der tilbyder klatreruter i forskellige sværhedsgrader. Og så kan I sætte den indre vandhund fri og opleve action på vandet i WaWaCo – stedets wakeboard- og vandski-anlæg. 

Her er fuld fart og oplevelser for alle, uanset alder og erfaring - også for dem, der bare godt kan li' at se på!