Efterårsferie i Tyskland

Top-5 anbefalinger til ferien med familien

Til startsiden

Kør-selv efterårsferie med masser af sjov

Der skal ikke meget planlægning til for at fylde efterårsferien med sjov og hygge. Vi har lavet en top-5 anbefaling til, hvad I kan nå på en dag i Tyskland, så pak bilen og familien og styr mod store oplevelser til små penge. I er tæt på alt fra frygtindgydende hajer og vilde rutsjebaner til prisværdig mærkevareshopping, himmelske marcipan-smagsoplevelser og verdens største BorderShop, som giver råd til mere af det sjove. 

Og med en 1-dagsbillet kan I komme afsted fra kun DKK 149,- T/R* via Rødby-Puttgarden. 

1

Giv den gas med børnene i Hansa Park

Der er ikke noget som lidt adrenalin i kroppen, der kan genoplade batterierne og sætte et stort smil på læben. Hansa Park er en af Nordeuropas største forlystelsesparker og giver de danske baghjul med over 100 hæsblæsende forlystelser, kun 45 minutters kørsel fra færgelejet i Puttgarden.  
Her er rutsjebaner med drop på 70 meter, dobbelt loops og fart helt op på 127 km/t og lige så meget spænding for de helt små i parkens elleve verdener med hver deres fortryllende tema. 

I kan tilbringe en hel dag i Hansa Park uden at kigge alt for dybt i lommen. Oplevelsen og udvalget af spisesteder er stort, men priserne tilsvarende små.

Vi har sat prisen ekstra meget ned til efterårsferien. Det betyder, at hele familien kan komme afsted til Hansa Park på en 1-dags billet til kun 749,-. Så får I færgen Rødby-Puttgarden T/R, fri entré for 6 personer og adgang til alle forlystelser i parken. Der er endda vejrgaranti, så I kan ombooke billetten indtil 2 timer før booket afgang.

Se mere her

Tag en time-out i Hansa Park:
Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf, Tyskland

2

McArthurGlen shoppingmekka

Forestil dig en hel shoppingby fyldt med alle jeres favoritbrands og flere til. Og så til priser, der sidder lige i skabet! McArthurGlen Designer Outlet byder på mere end 120 butikker – kun 1,5 time fra Puttgarden. I kan shoppe fra morgen til aften med op til 70% rabat ift. markedsprisen i Tyskland, og når I er ved at løbe tør for energi, er der mulighed for spisepauser, kaffepauser og ispauser på de hyggelige restauranter og caféer. Sæt kurs mod årets shoppe-oplevelser og forkæl garderobeskabet med lækre brands og styles.

Se mere her

Klar, parat, shop i McArthurGlen:
Oderstraße 10, 24539 Neumünster, Tyskland

3

Tæt på hajerne i Meereszentrum

Det tropiske akvarie kun 10 minutter fra færgen byder på fantastiske naturoplevelser med mere end 1000 forskellige undervandsdyr. De mange akvarier giver følelsen af at svømme lige ved siden af de smukke fisk i alle regnbuens farver. For slet ikke at nævne de frygtindgydende hajer…  

I det store hajbassin kommer I nemlig helt tæt på mere end 12 hajarter, der også kan opleves fra undervands-tunnelen. Bassinet er optaget i Guinness Rekordbog som Tysklands største med 700.000 liter tropisk havvand. 

Oplev livet under havoverfladen – helt tæt på:
Gertrudenthaler Str. 12,
23769 Fehmarn
https://mega-meereswelten.de

4

Lübeck – marcipanens hovedstad

Lübeck er en af de tyske hansestæder, som ligger ud til Østersøen, og det er faktisk svært at finde en by lige så charmerende – og så tæt på. En kort køretur fra færgen – og I står midt mellem smukt restaurerede middelalderbygninger, og nå ja – verdens bedste marcipan. 

Lübecks forhold til marcipan strækker sig flere hundrede år tilbage, og byen bugner af specialiteter lige fra bagværk til konfekt, baseret den lækreste marcipan. Vil I have en ægte marcipanoplevelse, så besøg Café Niederegger (link), der i 8 generationer har benyttet deres mere end 200 år gamle opskrift på den ypperste marcipan. Her byder de på oceaner af de lækreste kager, konfekt og smukkeste guldbarer af rå-marcipan. 

Udover den velbevarede middelalderstemning og himmelske kager, er byen også en moderne by, den næststørste i delstaten Slesvig-Holstein, og I kan derfor snildt bruge en dag på både at mæske jer i marcipan og gå på shopping i gågaderne. 

Smag marcipan på Café Niederegger:
Breite Str. 89,
23552 Lübeck

5

BorderShop – noget for enhver smag

I BorderShop finder I alt det, I ikke vil løbe tør for. Til priser, der giver jer råd til mere af det sjove. 
8.000 m2 er fyldt med gode tilbud på alt fra øl, vand, vin og spiritus til slik, chokolade og husholdningsartikler. Så vil I købe stort og billigt ind til efterårsferie, fest og hverdag er et smut til BorderShop turen værd. Sving til højre 300 meter efter I er kørt af færgen. Så har I en kæmpe p-plads og et flydende stormagasin for fødderne af jer. 

Forudbestiller* I jeres varer online i BorderShop, sørger vi for, at de står de pakket og klar til jer, når I kommer. Så slipper I for slæbet og har mere tid til at gå på opdagelse i vores imponerende udvalg. Vi anbefaler, at I forudbestiller senest dagen før - inden kl. 17.00. I kan tidligst vælge afhentning 6 timer efter bestillingstidspunktet.

*Betingelser
I skal bestille for mindst 400 DKK for at lave en forudbestilling.
For at sikre at de bestilte varer pakkes i korrekt rækkefølge og er klar ved afhentning, bedes I angive ca. tidspunkt for afhentning. I kan naturligvis sagtens komme senere end angivet, men vi kan ikke garantere at varerne er klar til afhentning tidligere end angivet. Varer til afhentning i Pre-Order Hallen, betales ved kassen i butikken. (Inden afhentning i Pre-Order Hallen). Kontroller venligst dine varer inden området forlades, din underskrift er dokumentation for udlevering. Efterfølgende reklamation er ikke mulig.