Noget for alle aldre i Hansa Park

Entré til
Hansa Park
For op til 6 personer
Færgebillet T/R
Rødby - Puttgarden
Inkl. alm. bil under 6 m.
chevron
Færge og Hansa Park for hele familien
1.095
00
DKK
Inkl. adgang til alle forlystelser
Book nu
TILBUD
Til startsiden

Hansa Park hele livet

Der er et barn gemt i os alle. Hansa Park er et eventyr for både store og små med sine mere end 135 forlystelser og attraktioner fordelt på 11 underholdende temaområder.

Er du ramt af rejsefeberen, kan forlystelsesparken tage dig til både Spanien, Eventyrland og Bonanza City på én og samme dag. Med andre ord kan du trygt spænde sikkerhedsselen og nyde en rutsjebanetur af sjov, ballade og store indtryk, når du slår dig løs i Hansa Park - uanset hvor ung eller gammel du føler dig.  

Adresse:
Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf

Få følelsen af en dag i Hansa Park

Oplev 125 forlystelser på én dag, der er noget for børn i alle aldre – kun 45 minutter væk.

1

Verden i miniaturestørrelse

Er der en lille eventyrer i familien? Hansa Park byder på masser af store oplevelser til de mindste. Tag på safari i de zebra-stribede mini-jeeps, der kører gennem den afrikanske jungle. Her er alle de vilde dyr at skue fra førersædet, hvor små hænder godt må styre rattet.

Er kørelysten ikke stillet, kan turen heldigvis fortsætte i mini-bilerne i Kinderland. Her finder I også masser af legepladser, hvor børnene kan boltre sig i puder, bolde og rutsjebaner.

Er der brug for en pause i aktiviteterne, kan I hygge jer sammen til et af parkens mange shows med både søløver i vandcirkusset og den store Hansa Parade, der går gennem parken med elegante dansere og venlige gorillaer. 

2

For unge voksne og andre spændingsjægere

Alle elsker et godt sus i maven! Større børn, barnlige sjæle og andre vildbasser vil med sikkerhed blive bidt af Hansa Parks mange underholdende rutsjebaner.

Hop ombord i ”Rasende Roland”, når du skal varme op til en dag i gåsehudens tegn. Du bliver kørt rundt til tonerne af amerikansk sydstatsmusik med udsigt over søen i temaområdet ”Nervenkitzel”, der oversat til dansk betyder ”spænding”.

Er det ikke nok til at ryste dig, kan du passende tage en tur i ”Nessie”, der i øvrigt fletter skinner med ”Rasende Roland” i sit 18 meter høje loop. Har oplevelserne fået din puls i vejret, kan du kaste koldt vand i hovedet på den 12 meter høje Barracuda Slide.

Husk at varme stemmebåndet op, så du er klar til at skrige dig igennem dagen!

3

Et pusterum til lands og til vands

Skal balancenerven have en lille pause fra det hurtige og vilde? Så tag børn og børnebørn med på en magisk togtur med Hansa-Park-Express.

Turen tager jer gennem mange af parkens attraktioner, og giver, udover et tiltrængt hvil, et godt overblik over alle de næste eventyr, der venter jer.

I kan også stå af og kigge jer omkring i de temalande, toget kommer forbi. Skal I helt ned i gear, så gå ombord på bådene i Flower Magic Boat Tour. En idyllisk sejltur gennem blomsterhavet, hvor der venter jer et farverigt eventyr blandt årstidens blomster. Du behøver ikke have grønne fingre for at blive imponeret over synet, og ikke mindst duften, mens I glider stille og roligt gennem vandet. Men måske I kan tage en lille familiedyst i blomsternavne?