Hansa Park

Oplev en af Nordeuropas største forlystelsesparker til de mindste priser

Til startsiden

Stor, større, Hansa Park!

Det kan godt være, at parken er en af Nordeuropas største - men priserne er til gengæld tilsvarende små!

Så tag på en tur, der giver de danske forlystelsesparker baghjul, og besøg Hansa Park - en af de sjoveste forlystelsesparker i Nordtyskland, som er et must for alle børnefamilier og fans af rutsjebaner.

Adresse
Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf

Få følelsen af en dag i Hansa Park

Oplev 125 forlystelser på én dag, der er noget for børn i alle aldre – kun 45 minutter væk.


1

45 minutter til over 100 forlystelser i Hansa Park

Når I har taget turen over vandet til Puttgarden, er I kun 45 minutter fra sjov for hele familien. Der er nemlig mere end 100 Hansa Park forlystelser, der vil begejstre både vandhunde, vovehalse og dem, der bare gerne vil hygge. Her finder I alt fra den Flyvende Haj, der bestemt ikke er for sarte sjæle, til rutsjebanen Midgårdsormen, der tager hele familien på eventyr.

Som en af de seneste Hansa Park forlystelser på kortet, finder I Kärnapulten – en interaktiv oplevelse, der virkelig udfordrer nerverne! Ved siden af den finder I Kärnan – den såkaldte ”hyper coaster”, der både har et drop på 70 meter og kan køre baglæns!

Hvis familiens mindste er for små til dobbelt loops og en fart på 127 km/t, kan I også prøve Den lille Tsar, der er en rutsjebane for børn. 

2

Vikingeland og Mexico ligger i Tyskland

Var det noget med en tur til eventyrland, hvor det virkelig kribler i maven? Eller hvad med Bonanza-City, hvor guldgraverne regerer? Hansa Park har elleve verdener med hver deres fortryllende tema, der står klar til at invitere jer på store oplevelser.

Gå på opdagelse på Det Gamle Marked, slap af i Hansa-haven, besøg det farvestrålende Børneland eller slå et smut forbi Mexico! Alle landene vil med garanti begejstre både små og store opdagelsesrejsende. 

3

Hansa Park med havudsigt

Det er ikke mange forlystelsesparker, der kan prale af at ligge ud til vandet – men det kan Hansa Park. Det betyder ikke bare havudsigt fra rutsjebanen, men også at I kan kombinere jeres ophold med en vaskeægte strandferie – fx på Hansa Parks eget resort!