Én dag - mange muligheder!

Hiv en dag ud af kalenderen og fyld den med oplevelser

Til startsiden

3 vintervenlige 1-dagsture til Tyskland

Her er tre varme anbefalinger til oplevelser i vinteren. 

  1. Meereszentrum
  2. McArthurGlen
  3. BorderShop

Pift vinteren op med en smuttur sydpå til vores tyske naboer, hvor familien eller du og din bedre halvdel kan få én på opleveren – og nå hjem igen samme dag. På en 1-dagstur til Tyskland kan I f.eks. besøge det fascinerende hajcenter Meereszentrum, shop nedsat designertøj i McArthurGlen eller få råd til mere af det sjove i BorderShop. Mulighederne er mange og tættere på, end du tror.

Kom afsted med en 1-dagsbillet fra kun DKK 299,-*. 

1

Bliv bidt af hajerne i Meereszentrum

Børn og voksne i alle aldre kan blive fascineret af livet under havoverfladen. Og kun 10 minutters kørsel fra færgen i Puttgarden finder I et af Europas største akvarier, Meereszentrum Fehman. Her kan I opleve mere end 1.000 forskellige arter af undervandsdyr med alt fra farvestrålende fisk, koraller, rokker og ikke mindst hajer. 

Vil I for alvor have varmen i vinterkulden, så tryk snuden mod ruden i det enorme hajbasin og kig de store, smukke og for nogle skræmmende hajer i øjnene. Meereszentrum er særligt kendt for sine hajbasiner og de mere end 12 forskellige hajarter, så dét alene er et besøg værd på en 1-dagstur til Tyskland.

2

McArthurGlen – designertøj til outletpriser

Varme sweatre til kulden eller noget lettere til foråret? Uanset hvad I mangler, så er der rig mulighed for at få opdateret garderoben i McArthurGlen Designer Outlet. Her finder I tøj til hele familien og skal kun køre 1,5 time fra færgen i Puttgarden.

Stedet er et sandt shoppingmekka med mere end 120 butikker og mærker som Adidas, Nike, Levi’s, Ralph Lauren, Armani, Hugo Boss, The North Face og mange flere. Priserne er generelt betydeligt lavere end dem, I finder i butikkerne i Danmark – og med en McArthurGlen 1-dagsbillet sparer du 10% oveni.

3

Shop-amok i BorderShop

Vil du allerhelst bare gå i vinterhi, så slå et smut forbi BorderShop først, hvor du kan finde det nødvendige til hverdagen og det søde til weekenden – alt sammen til en pris, der er værd at køre efter. BorderShop er et oplagt stop på din 1-dagstur til Tyskland. 

Du finder BorderShop kun 300 meter fra færgen i Puttgarden. 8000 m2 med gode tilbud på alt fra øl, vand, vin, spiritus, slik, chokolade, husholdningsmidler og meget andet. Og forudbestiller* du online, sørger vi for, at alle dine varer står pakket og klar, når du ankommer.

*SMILE 1-dagsbillet er gyldig til ud- og hjemrejse samme dag. Du får reserveret plads på den bookede afgang, men billetten er også gyldig på alle andre afgange samme dag. Rødby-Puttgarden: Du betaler DKK 549,- og får en værdikupon på DKK 250,- når du checker ind i Puttgarden samme dag som afgang fra Rødby. Gedser-Rostock: Du betaler DKK 799,- og får en værdikupon på DKK 400,- når du checker ind i Rostock samme dag som afgang fra Gedser. Værdikuponen kan udbetales kontant på færgen eller benyttes ombord på hjemrejsen. Længdetillæg for biler over 6m i henhold til gældende regler. Prisen forudsætter medlemskab af Scandlines fordelsprogram SMILE og kan kun bookes online. Pris er vist inkl. online bookinggebyr på DKK 7,-.