Michelin-restaurant
Mæt i Michelin-mad for en skilling

Spis dig gennem Berlins prisbelønnede restauranter

Til startsiden

Michelin restauranter i Berlin

Er du sulten efter sublime madoplevelser? Så vend bilen mod syd, og gå på jagt efter de 23 Michelin restauranter i Berlin! Du finder 18 spisesteder med én stjerne hver og 5, der har fået æren af hele to stjerner. Vi har fundet en håndfund af dem, som ethvert madøre bør besøge! Og det bedste af det hele er (næsten) prisen – i Berlin får du nemlig det hele for nærmest det halve.

Michelin restauranter i Berlin, som er besøget værd

  • Eins Unter Null
  • Cinco by Paco Pérez
  • Facil
  • Pauly Saal
  • Rutz
     
1

Eins Unter Null

Ukonventionel Michelin-kælder

1 stjerne

Hvis du er træt af middag på gadeniveau, kan du spise prisbelønnet mad under Berlins overflade! På Eins Unter Null bliver du nemlig ført ned i kælderen til middag. Det er de nye drenge i Michelin-klassen, der står bag restauranten, og her får du alt andet end det forventede.

Faktisk skal du glemme alt, hvad du nogensinde har lært om smag, hvis det står til Eins Unter Null. Deres koncept er baseret på lokale råvarer, og meget kommer også fra stedets egen have – og så er de helt utrolig gode til fermentering. 

Hannoversche Str. 1, 10115 Berlin

2

Cinco by Paco Pérez

Molekylær middelhavskunst

1 stjerne

Tag til Berlins Cinco by Paco Pérez, hvis du vil opleve et måltid, der mest af alt minder om kunst – både på tallerkenen og i omgivelserne. I det lune skær af designlamper omgivet af buttede kobbergryder kan du opleve en symfoni af retter, du sent vil glemme.

Her er det nemlig mad-virtuos (og femstjernet Michelin-kok) Paco Pérez, der står bag restaurantens koncept af avantgarde middelhavscuisine med et molekylært touch.

En smagsoplevelse i verdensklasse (og så til en vældig fin pris)! 

Drakestraße 1, 10787 Berlin

3

Facil

Elegant oase midt i storbyen

2 stjerner

Man skal ikke kaste med sten, når man spiser Michelin-mad i et glashus! Velkommen til Facil, hvor der er vinduer fra gulv til loft og udsigt til en udsøgt oplevelse. Du finder den to-stjernede restaurant i hjertet af Berlin, og her er afslappet minimalisme i højsædet.

Du skal besøge Facil, hvis du holder af god vin i glasset og avantgarde på tallerkenen. Vinlisten er nemlig lige så lang, som maden er lækker! Så forbered dig på et kreativt take på tyske klassikere med asiatisk inspiration akkompagneret af det bedste, vinkælderen har at tilbyde. 

Potsdamer Straße 3, 10785 Berlin

4

Pauly Saal

Fra pigeskole til Pauly Saal

1 stjerne

I en bygning, der tidligere tilhørte en jødisk pigeskole, finder du nu Pauly Saal. En helt unik Michelin restaurant i Berlin, hvis dristige serveringer nydes under lysekroner og raketter. Pauly Saal serverer primært madkunst formet af sæson og skabt af lokale råvarer.

Vegetarer kan her få en ægte gourmet-oplevelse, ligesom kødspisere vil blive forkælet med kun det fineste. Hvis du er til kreativ og mindeværdig mad, så slå et smut forbi Pauly Saal til enten frokost eller aften.

Auguststraße 11–13, 10117 Berlin

5

Rutz

På toppen af en vinbar

2 stjerner

I den uanselige Chausseestraße finder du Rutz. Og lad dig ikke narre af stedets beskedne udseende, for selvom vinbaren i stuen er uformel og afslappet – så gemmer førstesalen på en ægte Michelin-restaurant! Og beskedenheden har ikke sat sine spor i maden.

Her får du nemlig serveret kontrastfyldte og smagfulde anretninger i indbydende omgivelser. Hver tallerken emmer af inspiration, og du går ikke skuffet derfra!

Chausseestraße 8, 10115 Berlin