Goslar-4534
Smutture til specialpris med SMILE og Happydays

Rabat på ophold med Happydays
20% rabat på færgebillet
chevron
Eksklusivt for SMILE medlemmer
Se alle tilbud her
SMILE tilbud
Til startsiden

Scandlines SMILE samarbejder med Happydays om at tilbyde kør selv-ferie til specialpriser for dig, der er medlem. Via SMILE får du op til kr. 300,- i rabat pr. person i forhold til normalprisen på Happydays’ hjemmeside. Du får ligeledes 20% rabat på færgebilletten, når du køber et Happydays ophold.

Alle hoteller er testet af medarbejderne hos rejsevirksomheden Happydays. Her samarbejdes kun med kvalitetshoteller, hvor man som gæst oplever et højt serviceniveau, og hvor man modtages med et stort smil ved ankomsten. Ofte har opholdene også ”lidt ekstra” med i pakken, som gør ferieturen til noget særligt – f.eks. en velkomstdrink eller en wellnessbehandling.

Du får din specialrabat, når du oplyser rejsekoden ”SMILE” til Happydays– både ved online- og telefonisk bestilling. Rejsekoden er din garanti for, at der fratrækkes en rabat på kr. 150,- pr. person ved ophold på op til 3 overnatninger og kr. 300,- for ophold med mere end 3 overnatninger.

Når du har booket et ophold hos Happydays, får du automatisk et bookinglink til Scandlines’ hjemmeside, hvor du kan booke færgebilletten med 20% rabat.

Lad dig inspirere af de mange gode tilbud på smutture her:

https://www.happydays.nu/dk/rejsekode/smile

*Køb Happydaysbilletten og spar 20% ift. køb af 2 x Economy Extra. Udrejseperiode 20.7.2020-10.4.2021. Billetten kan benyttes til udrejse på alle afgange med ledig kapacitet på den bookede dag. Gyldig til hjemrejse på alle afgange med ledig kapacitet indtil d. 11.4.2021. Ubrugte billetter kan refunderes indtil 3 mdr. efter den bookede udrejse. Billetten er kun gyldig til den bookede rute. Tilbuddet er gældende for personbiler i perioden 20.7.2020-31.3.2021. Billetten forudsætter medlemskab af Scandlines' fordelsprogram SMILE og kan kun bookes online. Længdetillæg for biler over 6m i henhold til gældende regler.