Store oplevelser i bil på vej til Harzen

Pak bilen og tag på biltur til Harzen

Til startsiden

Tag på miniferie i Harzen

Harzen er indbegrebet af heksemystik, middelalderstemning og smukke bindingsværker. På jeres miniferie i Harzen vil I opleve historiske borge, vandrestier der sniger sig gennem slugter og ikke mindst bjerglandskabet! Harzen er i sig selv en kæmpe naturoplevelse.

Pak bilen og tag på miniferie i Harzen. Kun 4 timers kørsel fra Puttgarden. Oplev betagende natur og spændende seværdigheder i Harzen. Masser af eventyr venter!

1

Ferien starter på færgen

Man ved, ferien virkelig er begyndt, når man kan indånde den friske havluft og mærke vinden i håret! Så nyd bare udsigten eller begiv jer indenfor på færgen, hvor der er masser af ting at se, shoppe og spise. For eksempel kan hele familien gå ombord i den lækre Scandlines buffet.

Her serverer kokkene et stort udvalg inspireret af det nordiske køkken bestående af kolde og lune retter, hjemmelavede friske salater og lækker dessert. Og så er der selvfølgelig Onboardshop, der lokker med lækre cremer, parfumer, vin, øl, spiritus og legetøj til rigtig gode priser. 

Rødbyhavn, 4970 Rødby

2

Shop lige til grænsen

Når I ankommer, er det et must at besøge BorderShop Puttgarden! Det er verdens største grænsehandel, der med garanti vil være imponerende for både voksne og børn. De lange rækker af alverdens varer er nemlig noget af et syn.

Og så kan I finde alt, hvad I har brug for på ferien (og derhjemme): Drikkevarer, snacks, søde sager og meget, meget mere. Og så er priserne nærmest grænseoverskridende lave med slagtilbud hver dag!

Neuer Skandinavienkai 1, 23769 Puttgarden

3

40 minutter til forlystelsespark

Bilen er pakket med alt, hvad hjertet kan begære og børnene er klar på eventyr! Når I har lagt BorderShop Puttgarden bag jer, kan I sætte kurs mod Hansa Park eller Heide Park. Førstnævnte ligger kun 45 minutter fra Puttgarden, og Heide Park møder i midt på turen mod Harzen.

Mange danskere benytter sig af de to parker i løbet af året og der går let en del timer på de mange forlystelser, som henvender sig til børn i alle aldre. Husk at benytte de gode Scandlines tilbud, der giver jer en billigere adgang til Hansa Park.

Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf

Brugernes billeder fra Instagram #hansapark

4

100 butikker for hele familien

Stop ved McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, der ligger cirka fem kvarter fra Puttgarden. Her kan I tage en velfortjent pause og en ordentlig shoppetur. Sig hej til Calvin, Hugo og Versace, smut forbi Adidas og Nike, tag et kig hos Karl Lagerfeld, Desigual og Lacoste og pak poserne med gode ting fra New Balance og Pandora.

Bare for at nævne et lille udvalg af de designervarer, der ligger 30-70% under de almindelige tyske priser!

Oderstraße 10, 24539 Neumünster

5

Én (eller flere) på opleveren

Velkommen til det gigantiske oplevelsescenter, Autostadt! Det ligger i Wolfsburg tæt på Harzen og er en temapark om mobilitet udviklet af Volkswagen. I parklandskabet (der er lige så stort som 40 fodboldbaner) vil I opleve, hvordan arkitektur, design og natur danner de perfekte rammer for stedets mange oplevelser!

Her kan ungerne snuse til færdselsreglerne bag rattet på en legetøjsbil, og forældrene kan genoplive oldtimer-drømmene i museet. Stedet viser bilhistoriens banebrydende klassikere, udstiller inspirerende kunstværker og huser forskningsstationer, hvor familien inviteres til at være med.

Der er også gode restauranter og cafeer, og i shoppen finder I flot design og mode – og så kan I selvfølgelig også kigge på de nyeste bilmodeller.

Stadtbrücke, 38440 Wolfsburg