Berlin shopping på den skæve måde

Gør plads i bagagerummet til strikkede pølser og farvestrålende parykker

Til startsiden

Tag på shopping i Berlin

Ved du, hvad en af de bedste ting ved at tage bilen til Berlin er? At der er masser af plads bagi til shoppefund, selvfølgelig! Der er nemlig et utal af muligheder for at få tilfredsstillet købetrangen i de mange butikker, centre og shoppegader og på de unikke Berlin loppemarkeder.

Meeen når du er færdig med de traditionelle tøjkøb og gode skofund, kan du rykke et niveau op. For her kan du finde alt dét, du ikke vidste, du ønskede dig! Shopping i Berlin kan noget af det hele, var det for eksempel ikke noget med en hæklet hamburgerryg eller en bluse af hamp?

Skal du i gang med at planlægge din smuttur til byen? Så glem ikke vores guide til Berlin, som hjælper dig på hele turen. 

1

Aufschnitt

Slagteren, der syer sit kød

Ved første øjekast ligner butikken en ganske almindelig slagter. Men pludselig er det tydeligt, at spegepølserne er strikkede, og stegen er lavet af stof!

Velkommen til Aufschnitt – verdens første (og eneste) tekstilslagter. Her er de naturtro udskæringer fremstillet af bomuld, velour og stretch, og kunstneren bag er Sylvia Wald, der faktisk selv er vegetar.

Så slå et smut forbi den utraditionelle slagter på din shopping i Berlin og tag et kig – og evt. en silkeblød skinke-pude med hjem.

Find Aufschnitt på Boxhagener Str. 32, 10245 Berlin

2

Deko Behrendt

Berlins bedste klæd-ud kasse

Er der en festabe gemt i dig? Så kan du med garanti finde det rette outfit her. Glem H&M og hop i prøverummet i Deko Behrendt i stedet.

Så kan du komme til fest som klovn, påskehare eller vampyr – eller en af de mange andre udklædninger, butikken byder på.

Du kan også komme ud med grønt hår og pynt nok til de næste nytårsaftner. God fest!

Besøg Deko Behrendt på Hauptstraße 18, 10827 Berlin

3

Hanfhaus

Helt ude i hampen

Velkommen til Hanfhaus – huset, hvor alt er lavet af hamp. Men nej, du er ikke pludselig havnet i Amsterdam på din shopping i Berlin, for her handler det om en lidt anden slags hamp. Nemlig den slags, der bliver til skjorter, cremer, tasker, te og sågar chokolade.

Så du kan med garanti finde både gode gaver og souvenirs på en helt unik shoppetur i hampens verden – selv hvis du ikke er hippie…

Find Hanfhaus på adressen: Oranienstrasse 192, 10999 Berlin

4

Rossmann og DM

Mød Matas’ storesøstre

På shopping i Berlin finder du også Rossmann og DM, der hverken er nichebutikker eller svære at finde. Men de er et sandt slaraffenland for make-up og skønhedselskere i alle aldre – og køn. For her finder du ikke bare læbestifter og neglelakker i alle nuancer, men også parfumer, cremer, badeværelsesnips, solbriller og alt, hvad (beauty)hjertet kan begære. Også i rejsestørrelser. Så hvis du er vild med et kæmpe udvalg af make-up til virkelig skønne priser, er Rossmann og DM et shopping-must!