1-dags tur til Tyskland

Tre gode bud på endagsture.
Kom afsted fra kun DKK 149,- T/R*

Til startsiden

Utroligt mange oplevelser på bare én dag

Findes der noget bedre end at tage på eventyr uden at skulle tænke på den store oppakning og bare komme lidt væk fra det hele? Nordtyskland er fyldt med oplevelser, der er så tæt på, at du bare skal starte bilen og tage færgen på endagstur. 

Her giver vi dig tre gode bud på en perfekt endagstur – uanset om du, og måske dine eventyrlystne ledsagere, er til charmerende hansestæder og har en sød tand, vil helt tæt på frygtindgydende hajer, vil en smuttur tilbage til middelalderen eller på den helt store rutsjetur i Hansa Park. 
 
1

Få et pusterum i den moderne middelalderby

Lübeck er en af de tyske hansestæder, som ligger ud til Østersøen, og det er faktisk svært at finde en by lige så charmerende – og så tæt på. En kort køretur fra færgen – og I står midt mellem smukt restaurerede middelalderbygninger, og nå ja – verdens bedste marcipan. 

Lübecks forhold til marcipan strækker sig flere hundrede år tilbage, og byen bugner af specialiteter lige fra bagværk til konfekt, baseret den lækreste marcipan. Vil I have en ægte marcipanoplevelse, så besøg Café Niederegger (link), der i 8 generationer har benyttet deres mere end 200 år gamle opskrift på den ypperste marcipan. Her byder de på oceaner af de lækreste kager, konfekt og smukkeste guldbarer af rå-marcipan. 

Udover den velbevarede middelalderstemning og himmelske kager, er byen også en moderne by, den næststørste i delstaten Slesvig-Holstein, og I kan derfor snildt bruge en dag på både at mæske jer i marcipan og gå på shopping i gågaderne. 

Smag marcipan på Café Niederegger på
Breite Str. 89,
23552 Lübeck

2

Kom tæt på hajerne i Meereszentrum

Det tropiske akvarie kun 10 minutter fra færgen byder på fantastiske naturoplevelser med mere end 1000 forskellige undervandsdyr. De mange akvarier giver følelsen af at svømme lige ved siden af de smukke fisk i alle regnbuens farver. For slet ikke at nævne de frygtindgydende hajer…  

I det store hajbassin kommer I nemlig helt tæt på mere end 12 hajarter, der også kan opleves fra undervands-tunnelen. Bassinet er optaget i Guinness Rekordbog som Tysklands største med 700.000 liter tropisk havvand. 

Oplev livet under havoverfladen – helt tæt på. 
Gertrudenthaler Str. 12,
23769 Fehmarn
https://mega-meereswelten.de

3

En timeout med smæk på i Hansa Park

Der er ikke noget som lidt adrenalin i kroppen, der kan genoplade batterierne og sætte et stort smil på læben. Hansa Park er en af Nordeuropas største forlystelsesparker og giver de danske baghjul med over 100 hæsblæsende forlystelser, kun 45 minutters kørsel fra færgelejet i Puttgarden.  

Her er rutsjebaner med drop på 70 meter, dobbelt loops og fart helt op på 127 km/t og lige så meget spænding for de helt små i parkens elleve verdener med hver deres fortryllende tema. 

I kan tilbringe en hel dag i Hansa Park uden at kigge alt for dybt i lommen. Oplevelsen og udvalget af spisesteder er stort, men priserne tilsvarende små, så der er masser af muligheder for at spise godt til meget rimelige penge.   

Skal hele familien med til Hansa Park, kommer i billigst afsted med vores 1-dags billet til kun 995,-. Så får i færgen Rødby-Puttgarden T/R og entré til parken for 6 personer. Der er endda vejrgaranti, så I kan ombooke billetten indtil 2 timer før booket afgang. Se mere her 

logo-white