Wellness for enhver smag

Forkæl dig selv med wellness i verdensklasse

Til startsiden

Storslåede Schlosshotel Fleesensee

Skal du forkæle dig selv og en, du holder af, så gå all in og book det bedste! Kun en times kørsel fra færgen i Rostock ligger det prisvindende og luksuriøse Schlosshotel Fleesensee Spa & Wellness, hvor I bliver behandlet som konger og dronninger. Og hvor I finder wellness for både ham og hende i form af spa, natur, golf, mad fra en Michelin-kok og meget mere. 

Tag bilen og snup en smuttur med Economy Billet og pakketilbud.

Tips til spa

I Relax og Pool området kan du hygge dig i badetøj eller badekåbe. I saunaområdet bruger man ikke badetøj, men det er helt fint at nyde varmen og slappe af med et håndklæde omkring dig, hvis du foretrækker det.

Schlossstraße 1, 17213 Göhren-Lebbin

https://schlosshotel-fleesensee.com/de/home

1

Slap aaah med spa

Der er spa, og så er der spa på et slot. Wellnessområdet på Schlosshotel Fleesensee er med andre ord i en liga for sig. Her kan du nyde et storslået poolområde indenfor, opvarmet pool udenfor, et utal af lækre spabehandlinger, finsk sauna, tyrkisk dampbad – og tysk ordentlighed hele vejen rundt. Lad dig lulle ned i gear af de luksuriøse, rolige rammer og husk især at nyde udsigten fra spaområdet til den smukke natur, der omgiver slottet. Ren balsam for sjælen. 

Kan du heller ikke få for meget af afslappende spaoplevelser? Så læs mere om et spaophold i Tyskland her.

2

Naturskønne omgivelser

Schlosshotel Fleesensee ligger i billedskønne Mecklenburg, der er kendt som De 1000 Søers Land og generelt er velsignet med noget af Nordtysklands smukkeste natur, der skaber en flot kulisse i både solskin og snevejr. Nyd en afslappende gåtur på stranden eller få pulsen op med en cykeltur i skoven – uanset hvordan du kobler af, kan du gøre det i skønne omgivelser. 

3

Mad fra Michelin-hædret kok

Vejen til velvære går som bekendt også via maven! Og med hele tre spisesteder og en prisvindende bar er der bogstavelig talt noget for enhver smag på Fleesensee Schloss. Restauranten Blüchers byder på fine-dining med mad fra en Michelin-kok, Orangeri på spændende sæsonretter, Genusswerkstett på lækker streetfood, og til slut kan du nyde en drink i Bar 1842.