Luksuriøs getaway

Kør mod spa, velvære og golf i Tyskland

Til startsiden

Slap af i spa og få genopladet batterierne

Sæt hverdagen på standby og forkæl krop og sjæl med et luksuriøst spaophold i Nordtyskland. I naturskønne omgivelser kan du stresse af og genfinde balancen med spaoplevelser, udendørs aktiviteter og god mad. Vi guider dig til to unikke spahoteller, der hver især tilbyder et ophold med udsigt til max forkælelse til små penge. 
1

Luksuriøst spahotel for alle sanser

Hvis du er vild med spa, luksus, natur og evt. golf, så er det Schlosshotel Fleesensee Spa & Wellness the place to go. Her kan I se frem til et stort indendørs og udendørs poolområde, et helt nyt spa- og wellnessområde med forskellige saunaer og dampbad og et utal af lækre spabehandlinger for krop og sjæl.

Hotellets smukke beliggenhed mellem skov og strand indbyder også til masser af udendørs aktiviteter. Her kan I kaste jer over alt fra cykling, tennis og squash til ridning, vandsport og ikke mindst golf. Lige ved siden af hotellets egen park, ligger nemlig en af Tysklands absolut smukkeste golfbaner.

Når sulten melder sig, kan I glæde jer til kulinariske oplevelser på Michelin-niveau på hotellets tre restauranter.

Fra kun DKK 749,-* pr. person får I en overnatning på dobbeltværelse på Schlosshotel Fleesensee Spa & Wellness inkl. morgenmadsbuffet, middag om aftenen og fri adgang til spaområde. Normalpris DKK 1.258,-.

*Sen check ud indtil kl. 15.00. Med ankomst søndag til onsdag får I hver 15 EUR spa voucher på alle behandlinger på 50 min. (skal bookes inden ankomst). Er gyldig hele året, men skal bookes seneste d. 31.12.2018.

Det 5-stjernede spahotel ligger kun en time i bil fra Rostock, så det er bare med at pakke bilen og komme afsted.

Book dit spaophold via Spapakker.dk   

(OBS: Begrænset antal pladser)

Schlossstraße 1, 17213 Göhren-Lebbin

2

Glæd jer til spa, forplejning og golf i weltklasse

Både parforhold, veninder og familie kan have brug for lidt ekstra opmærksomhed og kærlighed i en travl hverdag. Kvalitetstid uden forstyrrelser er netop det, I får med en overnatning på Steigenberger Hotel Treudelberg kun 1,5 time fra Puttgarden. 

Begynd dagen med sved på panden i fitnesscenteret, en runde golf på hotellets egen 27 hullers golfbane eller et par baner i poolen efterfulgt af en tur i sauna og dampbad. Gå ombord i morgenmadsbuffeten og forkæl jer selv med enestående spabehandlinger i Vinoble Day Spa.

Hotellets topprofessionelle medarbejdere tilbyder alt manicure og pedicure til diverse ansigts- og kropsmassager med udgangspunkt i naturens bedste og reneste råstoffer: drue og vinstok! Om eftermiddagen kan I gå ombord i det store kagebord, tage en runde golf (mere) eller gå en tur i det smukke, grønne landskab.

Når mørket falder på, kan I nyde en gourmetmiddag på en af hotellets fire restauranter, der fryder jeres smagsløg og giver fornyet energi. 

Fra kun DKK 1.399,-* pr. person får I en overnatning på dobbeltværelse på Steigenberger Hotel Treudelberg inkl. morgenmadsbuffet, Vinoble vinbad og massage (80 min.) og fri adgang til spaområde.

*Er gyldig hele året, men skal bookes senest d. 31.12.2018.

Book dit spaophold via Spapakker.dk

(OBS: Begrænset antal pladser)

Lemsahler Landstraße 45, 22397 Hamburg

3

Tag et pitstop eller to på vejen

Når I nu alligevel er på en velfortjent selvforkælelsestur, er det oplagt at køre et smut forbi McArthurGlen Designer Outlet eller smukke Hamborg. I McArthurGlen Designer Outlet kan I forkæle jer selv med lækre designermærker med op til 70% rabat ift. tyske priser. I Hamborg venter byens imponerende havn, mange hyggelige shoppingkvarterer og lækre restauranter til fornuftige penge. Et absolut must-see.

logo-white