MENS VI VENTER

Om 85848 timer åbner tunnelen
Om 28 min sejler vi
Til startsiden

Snart får Danmark en ny tunnel

Martin Graversen har allerede lagt sig i kø i Rødby for at blive den første gennem tunnelen til Tyskland.

Tunnel eller ej - Scandlines sejler faktisk videre

Hvad venter vi på? Tunnel eller færger? Nej, vi venter på tunnel OG færger. For selv hvis tunnelen til Tyskland engang bliver færdig, sejler vi videre.  

Hvad venter du på? Bare start bilen, og kør ombord på færgen til havudsigt og den tiltrængte pause, inden turen går videre til alle oplevelserne, der venter sydpå. Kom afsted fra kun DKK 239,- hver halve time. 

Mød Scandlines

– nu og i fremtiden
45-min
Sejlturen fra Rødby til Puttgarden tager 45 min. I havn er færgen losset og klar til afgang på blot 15 minutter. Det gør os til den hurtigste, mest effektive og nu også miljøvenlige forbindelse over Femern Bælt.
6udaf8
Inden for nogle få år skal ruten mellem Rødby og Puttgarden være helt emissionsfri.
100havudsigt
Siden 1963 har færgen været danskernes vigtige pusterum på turen sydpå, hvor udsigten og den friske luft kan nydes fra dækket, og hvor der kan tankes op i restauranten og til turen i Onboardshop.
300mio
har taget færgen over Femern Bælt i løbet af de seneste 55 år, hvor vi har forbundet Skandinavien og det europæiske fastland.
bilermedshoppingglade
kørte i 2017 bilen ombord på færgen til BorderShop i Puttgarden. Vores 1-dagsbilletter gør færgen til den hurtigste og billigste vej til grænsehandlen.
1500glade
gør os til en af de største arbejdspladser i Femern regionen.