Instagram-competition
Vind din næste ferie med Scandlines - konkurrencen er slut

Til startsiden

Del dit bedste feriebillede fra favoritstedet sydpå

Konkurrencen er slut. 

Tak for de mange fine billeder i #scandlinesholiday konkurrencen. De tre vindere er: 
1. @namilotti
2. @mariannesandvad 
3. @theminitravelers

Står du med bare tæer i sandet på Sydfrankrigs mest fantastiske strand? Finder du den lille skjulte isbutik i Italien, hvor gelatoen bare er så god, at alle bør smage den? Eller befinder du dig pludselig midt i en solnedgang, hvor lyset kalder på det helt perfekte insta-øjeblik? Dit allerbedste billede fra favoritstedet sydpå kan være med i konkurrencen.

Alle har nemlig chancen for at vinde i #scandlinesholiday konkurrencen, hvor vi udlodder 3 x Easy Return-billetter med færgen.

Sådan deltager du:
1. Ta’ et billede fra dit favoritsted på sommerferien sydpå og del billedet på Instagram
2. Navngiv stedet, tag det med #scandlinesholiday sammen med en lille beskrivelse om, hvorfor netop dette sted er noget ganske særligt.
3. Læn dig tilbage, og glæd dig til at få besked, om du har vundet.

Husk, du skal have en åben Instagram-profil for at være med i konkurrencen.

Held og lykke! Vi glæder os til at se dine billeder.

(Præmien, Easy Return billet, har en værdi af enten 1.450 kr. med Rødby-Puttgarden eller 1.910 kr. med Gedser-Rostock. Billetten vil være gyldig i et år fra udstedelsesdatoen)

Brugernes billeder på Instagram #scandlinesholiday

Konkurrencebetingelser for #scandlinesholiday

Hvordan vinder du?
Efter konkurrencens afslutning findes de 3 vindere ved lodtrækning blandt alle billeder, der er delt med hashtagget #scandlinesholiday. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

Hvem kan deltage?
For at deltage skal du have en Instagram profil. Det er gratis at oprette en profil på Instagram, og du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Du skal være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark for at deltage i konkurrencen. Medarbejdere i Scandlines og deres husstande kan ikke deltage og vinde i konkurrencen. Deltagere, der forsøger at snyde i konkurrencen, udelukkes.

Dette skal du også vide:
Instagram-konkurrencen #scandlinesholiday er oprettet og afholdes af Scandlines Danmark ApS. Konkurrencen er dermed hverken oprettet eller afholdes af Instagram eller Facebook Inc. I forbindelse med din deltagelse i konkurrencen indsamler og behandler Scandlines Danmark ApS som dataansvarlig en række personoplysninger om dig, herunder dit billede, navn og e-mailadresse. Vi behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for din deltagelse i konkurrencen, og de oplysninger, der afgives vil ikke blive videregivet til tredjepart, medmindre du vinder konkurrencen og dit billede bliver offentliggjort.

Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af dine personoplysninger er, at indsamling og behandling er nødvendigt for, at vi kan indgå en aftale med dig om din deltagelse i konkurrencen. Vi opbevarer dine personoplysninger i højest 6 måneder efter konkurrencen er afholdt.

Du vil som deltager i konkurrencen via Instagram udelukkende få tilsendt meddelelser om resultatet af konkurrencen.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig, hvis du vinder, at dit navn og billede må benyttes af Scandlines på Scandlines’ Instagram-profil og Scandlines.com herunder i markedsføringsmæssig sammenhæng. Scandlines vil i forbindelse hermed anmode om samtykke fra de personer, som optræder på billedet og vores juridiske grundlag for behandling af personoplysningerne vil være samtykke.

Du skal have rettigheder til det billede, du deler. Optræder der andre personer på billedet, skal du have samtykke til, at du må dele billedet i denne sammenhæng.

Du kan få yderligere oplysninger om de personoplysninger, som Scandlines opbevarer og behandler om dig, samt få udleveret en kopi ved at kontakte os på compliance@scandlines.com med meddelelse herom. Du kan herudover altid gøre indsigelse mod Scandlines behandling af dine personoplysninger samt anmode om rettelse eller sletning af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at få dine personoplysninger berigtiget, kontakt venligst compliance@scandlines.com med meddelelse herom. Hvis du ønsker at klage over Scandlines behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Præmie
Præmien består af en valgfri Easy Return billet til enten færgen Rødby-Puttgarden (værdi 1.450 kr.) eller færgen Gedser-Rostock (værdi 1.910 kr.). Præmien er gyldig i ét år fra udstedelsesdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. Scandlines afholder alle præmieafgifter.

Tidsforløb
Konkurrencen slutter den 16. august kl. kl. 23.00.

Vinder
Vinderen offentliggøres senest den 06. september 2019 og får direkte besked via Instagram. Vinderne offentliggøres i kommentarfeltet på konkurrencen på Instagram, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderne på Scandlines’ Facebook side og Scandlines.dk.

For at kunne modtage præmien, skal vinderne, når vedkommende kontaktes, oplyse: fulde navn, mobilnummer, alder, adresse i en e-mail til konkurrence@scandlines.com Præmien vil blive sendt elektronisk til vinderne.Svarer vinderne ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.