Er du tysgerrig?

Vælg en kategori, tag testen og vind en weltklasse weekend

Bedste pitstop
Start
Selvforkælelse
Start
Viel Spaß
Start
Er du wirklich Tysgerrig? Vælg din favorit-kategori, tag testen og opdag, hvor meget du egentlig ved om vores naboer mod syd. Du har mulighed for at vinde en wunderschön weekend i det tyske.

Tyskland har det hele – og mere til. Her har du friheden til at gå på opdagelse i pulserende storbyer og storslået natur, en verden af madoplevelser og masser af sjov og ballade for hele familien. Er du Meister, Mittelmäßig eller ein Fiasko? Test din viden om Tyskland og vind en uforglemmelig weekend til det ualmindeligt alsidige Tyskland.

Når du har svaret, kan du vælge imellem 3 præmier:

Van(d)vittig sjov
Weekendtur til Tropical Islands med van(d)vittig meget sjov. Værdi DKK 6.500,-
Spa & selvforkælelse
Weekendtur til Fleesensee med spa og forkælelse. Værdi DKK 8.000,-
Puls & kultur
Weekendtur til Hamborg med puls og kultur. Værdi DKK 5.000,-
Se betingelser for konkurrence

Konkurrencen udbydes af Scandlines Danmark ApS, Havneholmen 25, 8, 1561 København V, CVR-nr. 18605600. 

Testen og konkurrencen kører fra den 27. august til den 14. oktober 2018. Du må deltage lige så mange gange du vil, men du får kun ét lod i konkurrencen om en weekendtur til Tyskland med spa og forkælelse, puls og kultur eller van(d)vittig meget sjov.

Den 15. oktober 2018 trækker vi i alt tre vindere ved tilfældig lodtrækning.
Vinderne får direkte besked via e-mail senest den 1. november 2018. Vinderne offentliggøres desuden på tætpå.scandlines.dk. I tilfælde af, at vi ikke kan få fat i vinderen inden for 5 dage, trækkes der en ny. For at deltage i konkurrencen skal du være 18 år eller derover. Præmierne kan ikke gives væk til andre eller ombyttes til kontanter eller lignende. Præmierne sendes med posten og skal indløses inden for 12 måneder. Ansatte hos Scandlines, deres familie samt Scandlines samarbejdspartnere må ikke deltage i konkurrencen. 

Beskyttelse af dine personoplysninger 

Beskyttelse af dine personoplysninger 
Scandlines opbevarer dine personoplysninger (navn, e-mail, mobilnummer samt svar på spørgsmål) i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger med henblik på følgende: 
1. At kunne tilbyde bedre og mere målrettede informationer og tilbud til dig 
2. Lodtrækningen og eventuel meddelelse om, at du har vundet lodtrækningen 
3. Fremsendelse af præmierne 
4. Overholdelse af regnskabslovgivning mv. 

Alle besøg på Scandlines hjemmeside registreres samlet og anvendes i anonymiseret form til statistiske analyser om den generelle brug af hjemmesiderne. 

Med din accept giver du samtykke til, at vi kan opbevare dine oplysninger og bruge disse til at målrette informationer og tilbud, jf. ovenstående. Du kan til enhver tid rette henvendelse til scandlines@scandlines.com, hvis du ønsker at dine oplysninger slettes, eller du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra Scandlines. 

Scandlines behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver dem ikke til tredjemand uden dit forudgående samtykke, medmindre det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig eller i øvrigt lovligt kan ske, f.eks. i forbindelse med indberetning til SKAT. Scandlines beholder kun oplysningerne så længe dette er nødvendigt af hensyn til aftaleforholdet mellem dig og Scandlines, eller så længe det er nødvendigt til brug for overholdelse af regnskabslovgivning mv.

Præmier

Weekendtur til Hamborg med puls og kultur
2 overnatninger på Hotel Westin i Hamborg inkl. morgenmad, inkl. Hamborg Card for op til 4 personer.
Værdi DKK 5.000,-.
 
Weekendtur til Fleesensee med spa og forkælelse
1 overnatning på Fleesensee for 2 personer, inkl. behandling og middag. 
Værdi: DKK 8.000,-.
 
Weekendtur til Tropical Islands med van(d)vittig meget sjov
2 overnatninger i Mobilehomes for 4 personer, inkl. 3 dage i Tropical Islands..
Værdi: DKK 6.500,-.

X